Classic


Processen

Skall man läsa lite Kafka ikväll? Eller blir det Bibeln.. Något djupt med jävligt liten text blir det i alla fall.
PS. Detta inlägget är fritt från ironi. DS.

Sticky fingers

Nu sticker jag ut på lite torsdagsbus! Take care

Saturdays

Jag och två av mina fina vänner på Styrbord Babord i lördags!

Jane Doe


Värdelösa dagar

Har legat i sängen med datan sen kl 12. Och inte gjort ett skit - hatar dessa dagar.

CHEERS for the freakin' weekend..

..I'll drink to that!

Godnatt

Just nu är jag ledsen. Har precis skrivit flera sidor om UNICEF till mitt projektarbete och det är jobbigt att läsa måste jag erkänna. Jag har ingen skev syn på verkligheten och jag tycker jag har bra kunskap om vad som händer där ute i resten av världen men att sitta och läsa allt i detalj känns förjävligt om jag skall vara ärlig. Dessutom har jag familjeproblem och saknar min pojkvän. Så nu skall jag sova, imorgon är en ny dag! Got to stay bright.

Kramar

5247


Jag vill gärna, så gärna.

SKIDOR

FAN vad jag är sugen på en skidresa nu. Det är NÄSTAN så att det är lite segt att jag skall åka till Thailand i februari, men bara nästan - för mycket pengar kommer gå åt denna vintern!
Men det är värt det, känslan av att vakna och kolla ut genom fönstret och mötas av ett snötäckt vinterparadis. Jag har inte ens fått se snö detta året (lite slask en gång i november borträknat) så det hade varit underbart att få kommit iväg till lite kallare breddgrader. Kollar just nu på en grym Hemsedalresa men vi får se hur det blir med det...

Where were you?

I found God, on the corner of first and amistad. Where the west, was all but won. All alone smoking his last cigarette. I said "Where you been?" He said "Ask anything"

- Where were you, when everything was falling apart? When all my days were spent by the telephone that never rang, when all i needed was a call? You never came, to the corner of first and amistad.

Lost and insecure you found me, you found me. Lying on the floor, surrounded, surrounded. Why'd you have to wait, where were you, where were you? Just a little late, you found me.G'nite


2012RSS 2.0