Alexa Chung


FahrmanDet var mig en jävligt snygg långkjol.

OMG!


Words

And so Sally can wait, she knows it's too late as she's walking on by. Her soul slides away, but don't look back in anger, I heard you say.


Anna

En av de största modelejonen just nu, kan uppdatera med lite goa bilder senare, för hon är riktigt snuskigt välklädd!


Mysdag idag

Tänkte försöka vara lite hjälpsam och dela med mig av några bra "feel-good" tips. I detta vädret (okej, det var underbart väder idag men borsett från det) så är det lätt att trilla ner i en svacka. - Med det menar jag att man blir riktigt jävla TPL. Så skall man såklart inte gå runt och känna! Detta är mina tips

* Köp en go tidning du gillar, jag föredrar SOLO eller Cosmo, men du väljer såklart efter egen smak, inte min ensak om du gillar Slitz.

* Ta ett bad! Det kan kännas som onödigt, men man känner sig verkligen som en ny människa när man kommit upp, som blondinbella skulle sagt. (Medans du är i badet kan du läsa din nya tidning)

* Gör en hårinpackning och en ansiktsinpackning, fila naglarna, måla naglarna, noppa brynen, raka benen, smörj in dig med b.u.s eller vanlig lotion - Små skillnader som kommer göra stor skillnad på ditt humör, jag lovar!

* Unna dig något gott. Det är ologiskt att tänka att bara för man käkar en chokladkaka kommer man gå upp ett kilo - så är det inte, tänk inte så! Ät vad du vill med måtta och träna hellre än att bara käka knäckebröd. Ps. Något gott behöver inte vara onyttigt... Fruktsallad, nötter etc.

* Se en feelgood film, eller lyssna på GRYM musik. Musik kan alltid få mig på bra humör.

* Prata/Umgås med människor som får dig att må bra om du inte vill vara med dig själv på din mysdag.

Kortfattat: Ta tid att göra något du annars aldrig gör.

Och ärligt talat, detta kanske inte världens bästa förslag, men mår du skitdåligt (även om det är utan anledning) och bara vill dra täcket över huvudet och sova - GÖR DET! Ingen mår bättre av att du går runt och sprider dålig energi. Stanna hemma, ta igen dig som man säger, gör det jag skrev över och ännu mer. Ta igen plugg eller städa rummet. Det är bättre att du slappar en dag hemma, och är glad och pigg de resterande 4 dagarna, än att du går runt och är depp alla dagar i veckan!

Detta är väl saker alla "vet", men man kan hoppas att det hjälpte någon iaf. Kramar till er!!


Crochet.Beautiful, isnt it? Nu när kenza har det kommer väl halva sveriges befolkning springa runt i det i sommar. I like it anyways. Puss

Rosa Måndag

Dagens outfit och fejs. Ignorera röran i rummet och de stirriga ögonen, det bara blir så. Kram


RADIOGAGA

Bilder säger mer än ord. Outstanding Woman, both weird and beautiful.


WassonJag vill ha en tatuering, tycker det är riktigt snyggt och tycker det gammalmodiga tänkandet om att man kommer ångra sig är tråktigt. Jag vill fylla mina armar med vackra ord och mina hand och fotleder med symboler. Jag kommer inte ångra mig, för jag kommer aldrig bli tråkig och grå! Länge leve livet!

Fucking perfect


Jag diggar inte riktigt musikvidion till "Born this way" egentligen, vissa scener är riktigt balla men vissa är lite för vulgära  och bara allmänt nasty för min smak haha!
MEN jag älskar lady gaga, verkligen älskar. Hon är sjukt snygg, fett ball och skiter i vad ALLA tycker om hennes musik, och hennes utsende. Visst att de kanske bara är på "utsidan" och att det kanske "bara" är hennes image - men vad är inte en image egentligen? Vårat liv är vår image.

Btw, killens tat's, they´re real!!

Det dyker upp ännu ett ladygaga inlägg, med massa grymma bilder snarast.
fred ut.

Li


Inte bara vacker, talented också! Klicka på bilden för att lyssna på en grym låt!!

BusigEditorials. Jag skulle vilja styla ett eget editorial någongång. Gärna ett middlespread. De alla fattiga studenter kommer kolla på i förbifarten inne på pressbyrån. Min målgrupp. Studenter då alltså. Inte fattiga, man skall inte klaga! Love this btw. Tjejen påminner mig om pippilångstrump typ, eller madicken. Tror det är fräknarna som gör det. PUSS och kram.

Dressmania

Om ni har något roligt framför er, så får ni nu massa fina klänningar att välja mellan. Alla kommer från Topshop, lite dyrare, men bra kvalite. Inget från Gina tricot som kanske är snyggt, men som går sönder direkt. Plaggen jag äger från topshop kan man verkligen känna att de e bra kvalite iaf. Kramar!
De flesta klänningarna finns även i andra färger så om ni inte gillar färgen men modellen, kika in på topshops hemsida


RSS 2.0