På tal om 'god' middag..

God middag, har håltimme och sitter här i "lilla" datasalen på skolan med Amanda och terrar bambas matlista på internet, säger elaka saker om måltiderna osv.
Men nu insåg vi att maten faktiskt verkar god den kommande veckan! Hmm.. vi får väl se.
Valborg ikväll, kan knappt vänta. Kommer säkert bli riktigt kul, men kommer sakna Julia som jag alltid gör när hon inte är med.
Aja, skall återgå till matlistan nu och skratta lite mer åt den innan jag och amanda faktiskt måste förflytta oss till "la bamba" och äta. Bloggar innan kvällen, kanske tillochmed lägger upp en "Dagens outfit", då kan jag känna mig som en "riktig" bloggare. xo
love, T

Gladiatorsandaler.

Tänkte blogga en gång till innan jag går och lägger mig. Anledning; Jag måste ta ut min agrission på mina nya skor! Helt seriöst, det är "höga" ( dvs. att dom går upp på benet) gladiatorsandaler, och dom dampar verkligen på alla sätt. Antingen har jag alldeles för smala ben eller så är dem helt konstiga.
Aja, skall försöka fixa dem imorgon innan kvällen hade jag tänkt, jag försökte ju förminska remmarna osv nu, men det var ju inprincip omöjligt... I värsta fall måste jag lämna in dem till en skomakare, och då lär jag inte få tillbaka dem innan kvällen imorrn :/
Aja, nu måste jag sova, godnatt!
love, T
 

Gray's

Usch, sitter här framför datan/tvn med huvudvärk och ont i hela kroppen. Men skall inte sura för nu är det Grey's och imorgon är det Valborg! Kul!
Så imorgon blire jag, mathilda, amanda, amanda, med flera (förhoppningsvis julia och sara) som först drar te nån på förkrök och sedan till eklanda på fest! Kommer säkert bilder och sånt på fredag!
Men nu äre Grey's
Love, T

090429

Visst känns allt mycket lättare när det är fint väder?
Jag vaknade runt nio idag med världens migrän, som tur var började jag inte skolan förens 11:20 så jag kunde somna om en stund, vaknade dock alldeles för sent och fick stressa endå..
Lyckligtvis försvann migränen ganska snabbt iförsej, men jag känner att den börjar komma tillbaka nu, så skall ta mig lite å äta och titta på sex and the city, bloggar nog igen lite senare.
Puss och kram
love, T

Jusdet, tack  till Amanda som täckte upp för mig på spanskan, we love Bo.


Mitt första inlägg!

Hejsan! Jag tänkte ansluta mig till skaran av bloggare, har haft en blogg förut men bästämde mig för att lägga ner den och skapa en lite mer seriös blogg.
Den kommer förmodligen vara skittråkig och handla om massa randomshit och innehålla kodnamn för personer vars namn inte är värda att nämna. Men kanske om mode och sånt också, för det är väll sånt som är roliigt att läsa om.
Men jag förväntar mig altså inte att någon skall läsa min blogg eller än mindre faktiskt följa den, den är mer för migsjälv.
Men jag skall väl göra mitt bästa antar jag :)

love, T


RSS 2.0