Tio månader.

And in this crazy life, and through these crazy times, it’s you.

Du har gett mig mer än jag vågat drömma om. Ibland är jag rädd för att vakna upp och inse att allt har tagit slut. Att all magi är upp-använd och att alla mina drömmar finns kvar där, ouppfyllda.
Du är för bra för att vara sann, det är de jag vill ha sagt, och jag skulle vilja ge dig hela min värld.
Du är fantastisk, du är otroligt och näst intill overklig.
Fast du är verklig, för du ligger och väntar på mig i sängen.
Jag saknar dig, så jag kommer och kryper ner nu.
I din famn.


ÄLSKA DIG SJÄLV!

Jag är stark, för jag låter mig själv vara svag ibland.
Jag är inte rädd för att gråta, eller visa mina svaga sidor. 
Oftast är jag lycklig, för jag kan sätta andras glädje före min egen när det behövs.
Jag tycker om att se mina vänner lyckas, även om jag inte själv gör det. Jag förlåter, men jag glömmer aldrig de gånger jag blivit sviken, därför har jag styrkan att klara mig igenom det mesta. Jag är inte odödlig, men jag är jävligt bra på att överleva.

Jag är bra på det jag gör, för jag kämpar. Jag orkar kämpa, för att jag har motivationen. Motivationen har jag för att jag tror på mig själv. Jag respekterar mig själv.
Jag står för mina åsikter men skulle aldrig neka någon annan sina egna och jag lär mig saker från min omgivning
v a r j e  d a g.

Jag har bland annat lärt mig att Älska mig själv.
Jag är BRA. Och de är ni med. Glöm aldrig det ♥


Förlåt

..för världens sämsta uppdatering. Har bara så mycker nu, snart jul och nyår och allt. Det är mycket i skolan, tja det är mycket med allt helt enkelt. Vissa grejjer faller bort, tyvärr. Skall försöka bättra mig, för jag tycker ju faktiskt att det här är roligt.

Jag ÄLSKAR de sista paret, verkligen de perfekta partyklackarna. KÄRLEK

.

My wish for you is that you will have comfort on difficult days, smiles when sadness intrudes, rainbows to follow the clouds and laughter to kiss your lips. I want sunsets to warm your heart, hugs when spirits sag, beauty for your eyes to see and friendships to brighten your being. But most of all, I want you to have faith so that you can believe, confidence for when you doubt, courage to know yourself, patience to accept the truth and love to complete your life.


dag 5 - Ett Ögonblick jag minns

Jag var tvungen att tänka efter på denna. Ett ögonblick. En sekund jag verkligen aldrig kommer glömma.
Det måste nog vara första gången jag fick hålla min lilla söta lillebror i armarna. Han var så liten och go. Jag frågade tydligen (har jag fått veta nu i efterhand) när vi skulle lämna tillbaka honom! Cute

Bild kanske kommer senare om jag hittar någon. Kram

Good friends are like stars, you don't always see them, but you know they are always there.Denna var riktigt snyggkanske ett köp?

Dag 4 - Någonting jag stör mig på

Någonting jag stör mig på är när man pekar på handleden när man frågar vad klockan är. Jag gör det säkert själv, men är det endå inte lite komiskt.. Ja? Jag vet var klockan sitter. :)

Okej..

.. Julschemat går sämst! Förlåt men jag har ännu inte haft tillgång till min egna handväska med mina "normala" saker i. Så gårdagens schema kommer upp imorgon tillsammans med morgondagens. Och dagens kommer upp lite senare, vid kl två. Kram!

Mums!

Dag 2 - Jag som liten.

Vet inte riktigt vad jag skall skriva om mig själv som liten..
Jag var väldigt rädd för män i allmänhet, alla utan min egen pappa. Bland annat min morfar och min morbror var jag väldigt rädd för. Jag var även sjukt rädd för traktorer, som på den tiden hette "gackedick" haha.
Jag tror jag var rätt egoistisk också, och lite småtaskig mot min söta lillebror. 

När jag var i 5-10 års åldern ÄLSKADE jag barbiedockor. Jag hade säkert 100 stycken, och jag har många kvar än idag. I de lite äldre "dock-stadiet" var de även "Bratz" som gällde.

Mina favoritböcker hette "I sagornas värld" och "Bland tomtar och troll" tror jag, och favorit filmerna var "Den lilla sjöljungfrun" och "Skönheten och odjuret" - och andra disney, det varierade. Älskade Disney, och gör det verkligen fortfarande.
Det bästa jag visste var fredags och lördags mys, och att vara sjuk, gärna tillsammans med min lillebror. Då hyrde vi alltid filmer, och drack saft ur Tarzan muggar med sugrör. Sweet times.
Kan bjuda på några gamla gosiga bilder!


Svar på Kommentar

mooa  om Mary-Kate:
Heej! jag har en liten fråga, vilken vinterjacka tycker du att man ska köra på? Funderar på en woolrich eller canada goose..Tycker egentligen bäst om woolrich men samtidigt e en CG väldigt varm och håller år efter år..Är det helt ute med CG? Vad kör du på i år? Snälla snälla svara!!

Svar:
Jag tänker ha min svarta fejkpälsjacka och min svarta monclerjacka och eventuelt kanske köpa ännu en fejkpäls. Det är verkligen supervarmt och mysigt nu under vintern!

Angående Woolrich / Canada Goose tycker jag verkligen du skall satsa på woolrich, de är mycket mer "tidlösa". En Woolrich kan du ha hur länge som helst medans tja, en goose känns lite, lite ute. Men de är också fina, du skall ha en vinterjacka DU känner dig bekväm och snygg i. Man måste tänka på att de är den man kommer synas i några månader framöver. Hoppas de hjälpte. Ett tips är också att beställa Woolrich från Nelly.com! Bra priser där. Kram


RSS 2.0